Workshop facilitatie #Coronaproof

Creatieve workshops

Organiseer (online) workshops met een professionele facilitator gespecialiseerd in design thinking. Met verschillende technieken worden deelnemers uitgedaagd om keuzes te maken, anders te denken en tot creatieve oplossingen te komen. Het resultaat: vernieuwde inzichten, een hoop nieuwe ideeën en een team bruisend van energie om er de volgende dag mee aan de slag te gaan.

#DESIGN THINKING DOING

Doing ≠ talking

Workshop is Engels voor werkplaats. Geen uren vergaderen maar aan de slag! Met verschillende technieken worden deelnemers uitgedaagd om keuzes te maken en tot creatieve oplossingen te komen.

One-size-fits-no-one

Iedere workshop is anders en er zijn veel verschillende vormen mogelijk; van 2 uur ideeën genereren tot een weeklang design sprinten. Op basis van jouw doelen wordt een samenstelling gemaakt van de meest geschikte methodieken.

Je bent in goede handen

Laat je workshop begeleiden door iemand met jarenlange ervaring in Design Thinking en het faciliteren van workshops, zowel online als op locatie.

Hoe werkt het?

1

Intake

De workshop wordt afgestemd op jouw doelen. Dat kan van alles zijn: nieuwe ideeën bedenken, het probleem beter begrijpen, een toekomstvisie creëren of een klantreis uitwerken. Verder hangt de invulling af van dingen als: is het online of op locatie, de grootte van de groep, de duur etc.
2

Workshop ontwerpen

Bij het ontwerpen van jouw workshop wordt een selectie gemaakt van de meest geschikte methodieken om je team verder te helpen. Dit gebeurt in samenspraak met jou en de wensen van het team.
3

Brainstorm!

Geen uren vergaderen maar aan de slag! Achteraf is het team vaak moe maar voldaan. De missie is geslaagd als deelnemers bruisen van energie om de volgende dag met de nieuwe ideeën aan de slag te gaan.

Wat anderen zeiden

Een workshop in gedachte?

Je workshop ontwerpen we samen. We bespreken wat de beste aanpak is voor jouw uitdaging(en), jouw doelen en jouw team. Neem contact op of plan een kennismaking om dieper in te gaan op de mogelijkheden.

Wout van der Weijden
E: wout@theservicedesigner.com
T: +31 (0)6 209 820 74